Rólunk

Shelby Rent

Minden cél megvalósítása egy érzés elraktározásával kezdődik.

 

Sziasztok, én Halmi Bence vagyok, a Shelby Rent Kft. megalkotója. Sosem fogom elfelejteni az érzést, amikor Budapest utcáin 2015. május elsején sétálgattam a barátaimmal és megpillantottam teljes életnagyságban életem első új szériás Mustangját. Azonnal magával ragadott, tudtam, hogy ő bizony kell nekem!

Pár hónapra rá volt szerencsém egy élményvezetésen részt venni, ahol beülhettem egy GT volánja mögé is. Megérezhettem a kormányon a varrást, hallhattam a hangját és érezhettem, hogy mit tud 440 lóerő, amikor odalépnek neki. Csak egy dolgot sajnáltam… Az az 5 kör bizony 5 perc alatt véget ért. Ám onnantól kezdve minden egyes nap elképzeltem, ahogy reggelente a sajátomat fogom beindítani. 2 és fél év kellett ahhoz, hogy megvásároljam életem első Mustangját.

A kemény munka egy dolog a céljaink elérése érdekében, ám nem szabad elfelejteni, hogy kristálytisztán tudnunk, éreznünk kell, hogy mit is akarunk! Csodálatos érzés, amikor láthatom az élményt a bérlők arcán, amikor pedig olyan üzeneteket kapok, hogy: “Bence… Megvásároltam a saját Mustangomat és ezt annak is köszönhetem, hogy anno beleszerettem a tiedbe!”, az egyszerűen fenomenális.

A Shelby Rent Kft. célja minél több ember arcára mosolyt csalni. Legyen szó egy férjről, aki születésnapjára, vagy évfordulójukra kapja ajándékba az élményt, egy lányról, akinek jövendőbeli autójukkal kérik meg a kezét, egy feleségről, aki a nagy napon álmai autójával érkezhet, vagy egy kisgyermekről, aki ettől fogva tudja, hogy bármit elérhet az életben. Mert ma ez még “csak egy élmény”, ám hamarosan az új valóság.

Válassz autóink közül kedvedre, lepd meg szeretteidet pár nappal a jövőben és raktározzátok el mélyen az érzést, hogy hamarosan a sajátotokat guríthassátok ki reggelente.